Lägesrapport nr. 2, del I

Hade en ganska sa episk dag i Boulder City igar. Kommer inte glomma den i forsta taget.

Jag bor forklara ordet assembly innan jag fortsatter beratta. En assembly ar pa ett amerikanskt High School en sammankomst i gymnastiksalen, dar alla elever maste narvara. Under assemblyn genomfors diverse lekar, Cheerleadingkonster visas upp, elever som ar president over that and that and that presenteras. Engagemanget gar inte att beskriva med svenska matt. Eleverna malar sig ansiktet, satter upp skyltar och formar om hela gymnastiksalen for den har timmen (ja, assemblyn pagar bara i en timme). Eleverna delas ocksa upp i salen i Freshmen (forsta aret pa High School), Sophomore (andra aret), Juniors (tredje aret) och Seniors (sista aret). Det hela gar ut pa att varje arskull ska imponera pa domarna, som ar lararna, och pa sa satt vinna ett pris i slutet av assemblyn. Varje arskull tilldelades for just denna assembly ett TV-program som de skulle gestalta nagon gang under assemblyn. Freshmen var Wipeout, Seniors var Jersey Shore, Sophomores var Biggest Looser - Och vi, Juniors, var Bachelor.

Nar det var var tur att visa var TV-Show hade en kille vid namn Lars blivit utnamnd att vara var Bachelor och ett antal lattkladda amerikanskor var hans heta kvinnor som han da skulle valja mellan. Som en liten twist var att Lars ar fran Tyskland, utbytesstudent. Han ar en mycket rolig kille, och inte den som skams i forsta taget. Darfor visste vi att han inte skulle ha nagra problem med att dansa med dessa tjejer framfor hela skolan.

Musiken startade och Lars och hans tjejer star uppradade framfor domarna. Med rosor i munnen borjar de mycket duktiga tjejerna att dansa runt den alltid leende tysken. Lars spelar med, och snart forvandlas hela forestallningen till en lapdance x 7 for Lars. Kanns for en sekund som om jag star och tittar pa tysk mjukporr. Publiken, eleverna, blir helgalna. Alla skrattar, visslar och klappar at den oerhort heta uppvisningen.

Men innan nagon vet ordet av stangs musiken av och i speakern hors orden: "Juniors are disqualified."

Jag kastar en blick at lararsidan. Jag ser skam, jag ser genering, jag ser ilska. Hela salen ar tyst. Folk stirrar pa tysken. Vad var det han just gjorde? Hur kan man ens gora nagot sa vulgart?

Plotsligt bryter eleverna ut i applader.

Lars - Hjalte pa Boulder City High School, belaget i den extremkonservativa delen av varlden.


Kommentarer
Postat av: Emil

"Kanns for en sekund som om jag star och tittar pa tysk mjukporr."



Tyskar gör då fan inte mjukporr!

2010-09-12 @ 16:21:48
URL: http://bildvitsar.blogg.se/
Postat av: Lotta och till lika din mamma

Jaha är det så här det går till i USA, i en liten stad med mest mormoner? Är inte förvånad över att det inte gick hem hos lärarna. Sitter Lars på planet hem till Tyskland nu?

2010-09-12 @ 21:05:23
Postat av: Mathilda

Haha EMIL!! Din germanlover! Gunther, hort talas om han? Aven om han var svensk sa anpelade han da minsann pa en sliskig tysk. "Teeny-weeny-stringbikini".



Han fick en rejal utskallning, och ligger inte sa bra till hos lararna (desto battre till hos tjejerna), men han blev inte relegerad.

2010-09-13 @ 03:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0